alternatief

Werkwijze

Het belangrijkste doel dat projectontwikkelaar Mark Voerman zich bij ieder te ontwikkelen gebouw stelt is het verfraaien van de leefomgeving. Het eindresultaat moet altijd mooier worden dan het daarvoor was.

Landschapsverbetering

Die hoge eis van landschapsverbetering wordt waar gemaakt door te ontwikkelen met respect voor het verleden, met oog voor traditie en vakmanschap, door gebruik te maken van duurzame, ambachtelijke materialen en door ten alle tijden te overleggen met landschapsarchitecten, omwonenden, lokale overheid en belangenorganisaties. 

Het ontwikkelen zelf gebeurt met inachtneming van de hoogste esthetische normen. Kopers die een huis kopen weten zich verzekerd van bijzondere ontwerpen gebouwd van kwalitatieve en duurzame materialen met oog voor detail.

Heden en verleden

Er wordt gewerkt met de meest talentvolle (landschaps) architecten en ambachtelijke leveranciers, die uitvoerig putten uit de hoogwaardige Hollandse architectuurkeuken. Waar het kan wordt de geschiedenis naar boven gehaald en het verleden voorzien van een moderne interpretatie.